Menjünk együtt moziba: Női szervek



 Női szervek
*A bejegyzés cselekményleírást tartalmaz*


Az egyik legkedveltebb színésznőm Sandra Bullock, és éppen ezért nagyon örültem, hogy új filmmel jelentkezett, mert egy időre háttérbe szorította karrierjét, hogy egy ennél nemesebb szerepben, anyaként tündököljön. Biztosra veszem, hogy az anyaság éppen olyan jól megy neki, mint színészi munkája.
A The Heat magyar fordításban /véleményem szerint pocsék cím lett/ Női szervek, egy igazán vicces 117 perces mozifilm. Nem kimondottan nevezném női filmnek, mert, ha valaki szereti a könnyed poénokkal teletűzdelt pörgős vígjátékot, akkor annak bátran merem ajánlani.



Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég legvadabb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere. A kábítószer-maffia könyörtelen vezérének nyomában viszont kénytelen összefogni egy egyszerű bostoni zsaruval. A botrány garantált. Főleg azért, mert az egyszerű bostoni zsaru is nő (Melissa McCarthy), és történetesen legalább olyan kemény, olyan magányos és olyan goromba, mint Ashburn ügynök. Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. De még egy városban sem.

A film munkálatai jó hangulatban teltek, a két főszereplő hölgy az első találkozás alkalmával megkedvelte egymást, és elismerően nyilatkoznak a másik munkásságáról. Máris felröppent a pletyka miszerint a filmnek lesz folytatása is. Nos, reméljük a legjobbakat...
Én a magam részéről, nagyon élveztem, miközben néztem, mert végre olyan vígjátékot készítettek, ami nem volt teletűzdelve viccesnek szánt gusztustalan poénokkal, bár azt nem lehet mondani, hogy trágár kifejezéseket sem használtak főleg a bostoni zsarut alakító Melissa, aki egyébként egy nagyon kedves nő, és éppen ezért volt vicces a szájából olyasmit hallani, amiket a hétköznapi életben biztosan nem mondana. A film korhatára 16-os lett!


 A címszerepben Sandra Bullock tündökölt, akitől a komédiázás egyáltalán nem áll messze, de nagyon sok komoly szerepben is láthattuk már. A Szív bajnokai, megtörtént eseményeket feldolgozó filmért Oscar díjjal jutalmazták a színésznőt, aki valóban nagyon jó alakítást nyújtott. 
Nagyon közlkedvelt a stúdiók és a színészkollégái körében. Olyan filmekben láthattuk, mint a 28 Nap, Kísérleti gyilkosságok, Ház a Tónál, Két hét múlva örökké, Megérzés, vagy a Nász-ajánlat. Sajnos a magánéletben nem olyan szerencsés, mint a szakmájában, A kísérleti gyilkosságok forgatásán beleszerettetett a nála jóval fiatalabb Ryan Goslingba, majd szakításukat követően Jesse G. James mellett kötött ki, akihez hozzá is ment, ám 2010-ben elváltak. Sandra örökbefogadott egy New Orleasnsban született kisfiút, aki a Louis Bardo Bullock nevet kapta.





A film másik főszereplője Melissa McCarthy neve ismerősen csenghet a Szívek szállodája rajongóinak, illetve a Mike és Molly c. sorozatból. Az utóbbi sorozatban nyújtott alakításáért Emmy díjat is nyert! A Hollywoodban egyáltalán nem divatosnak számító testalkata ellenére is nagyon keresett színésznő. Többek között a Koszorús lányok, a Tammy, és a St Vincent című filmekből lehet ismerős a neve. A mozikban jelenleg a Kém c. filmje fut, ami szintén  egy remek beszabott vígjáték, de erről majd máskor írok bejegyzést. A híresztelések szerint szerepet vállalt a Ghostbusters c. mozi feldolgozásában. 
Melissa boldog házasságban él a szintén színész Ben Falcone-val, akitől két kislánya született Georgette és Vivan. 
2015-ben májusában megkapta a Hollywood-i hírességek sétányán a saját csillagját.




A film szinkronos előzetese itt található: Női szervek

Kategória: 0 megjegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése