Hozzávalók
500g mascarpone
250ml tejszín
5db passion fruit
1-2 narancs
15dkg porcukor
piskóta tallér vagy keksz
A mascarponét és a porcukrot robotgéppel elkevertem, és hozzáadtam a
narancsok kifacsart levét, és a passion fruit gyümölcsöt is.
Aki nem ismeri ezt a lila héjú gyümölcsöt, annak sem kell megijednie
tőle. Csak félbe kell vágni, és egy kanállal kikaparni a belsejét. Kissé
savanykás íze van, de nagyon finom.
A tejszínt felvertem és összekevertem a gyümölcsös mascarpone krémmel. A poharak aljára egy piskóta tallért tettem, aztán rá egy jó nagy kanálnyi krémet, utána megint piskótát. Addig rétegeztem, míg meg nem telt a pohár. A tetejét kivivel és csokoládédarabokkal díszítettem, és egy estét pihentettem.
Az egyetlen nehézsége ennek a desszertnek, hogy várni kell vele, míg elfogyaszthatjuk.
Jó étvágyat hozzá!
További recepteket a Kitchen-Chiks oldalon találhatsz.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése