Fanfiction - Tíz levél





Ezt a fanfictiont (snanger, gondolom ezen most meglepődtetek), tőlem szokatlan kissé melankolikus hangulatban írtam meg. Mármint nem én voltam melankolikus hangulatban, hanem a történet... Azt is megkockáztatom, hogy talán sikerült úgy megalkotnom ezt a 10 részes kisregényt, hogy a végkifejlet ne legyen könnyedén kitalálható. Remélem, hogy élvezni fogjátok az olvasást. : ) Kíváncsian várom az építő jellegű véleményeket.



Rövid leírás

Perselus Pitont utolérte a végzete. Nincs menekvés számára, az új Mágiaügy Miniszter példát akar statuálni vele, hogy bebizonyítsa: nem hiába választották meg. A kilátástalan helyzetben váratlan segítsége akad a Bájitalok Mesternék. Vajon elfogadja a felé nyújtott kezet, vagy híres makacssága megakadályozza abban, hogy maga mögött hagyja a múltját?
Hermione lelkiismerete egy éve nem hagyja nyugodni. Képes lesz végre megbocsátani saját magának? Mi hajtja, hogy felvegye a kapcsolatot a férfival, akit egykor a sorsára hagyott a Szellemszálláson?
* A történet figyelmen kívül hagyja a hetedik könyv eseményeinek egy részét.
Korhatár 14
Jellemzők: Romantikus, Általános AU(Alternatív Univerzum, tehát bizonyos tények megegyeznek az eredeti könyvekkel, mások viszont teljesen megváltoztak.)
                                              

Perselust, Albus Dumbledore meggyilkolásáért miatt már több, mint egy éve keresik az aurorok.Mikor végre elfogják, azonnal az Azkabanba szállítják, ahol majd kivárhatja a tárgyalása időpontját...



 2. levél

Miss Granger egy csipetnyi nő fortélyt, és ravaszságot bevetve eléri, hogy Perselus  jobb körülmények között várhassa ki a tárgyalását.


 3. levél

Harry és Hermione találkoznak az ügyvéddel. Perselus még mindig nem hajlandó a lány segítségére lenni...
A fejezetben kínzásra utaló részek lesznek! Korhatár +16 



 4. levél

Perselus őszintén beszél a lánnyal arról az időszakról, amikor beleegyezett, hogy megöli Albus Dumbledore-t.
 5. levél

Újabb részletek derülnek ki az egyezségről Dumbledore és Piton között. Hermione pedig egy meglehetősen őrült dolgot vesz a fejébe.  
 6. levél


Úgy tűnik a bájitalmester szabadulásának kulcsa a Malfoyok kezében van, ezért Hermione ráveszi a régi Arany Trió másik két tagját, hogy segítsenek neki. Ron egyáltalán nem örül az ötletnek, de végül nem sok választása marad...  



  7. levél


Hermione és Harry beavatja a tervébe a Rend tagokat. A többség melléjük áll, ám, amikor a lány elmondja Pitonnak, hogy mit eszeltek ki, a bájitalmester nem lesz boldog.


Miután Harryék elhozták a bankból a Malfoyok pénzügyeivel kapcsolatos akta másolatát, úgy döntenek, hogy ellátogatnak Ravenglassba, Luciusék feltételezett búvóhelyére. Hermione tudja, hogy ez az utolsó esélyük, így még nagyobb nyomás nehezedik a vállára.










Hermione egyre zaklatottabb, mert a Malfoy családnak még mindig nem akadtak a nyomára. Abnar érzi, hogy szorul a hurok a nyaka körül, végül meglepő lépésre szánja el magát.






Perselus tárgyalásán nem várt fordulatok történnek. Vajon van esélye a bájitalmesternek egy igazságos ítéletre, vagy Abnar már elintézte, hogy egy azkabani cellában töltse élete hátralevő részét
 
















Kategória: 0 megjegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése